OPSKRIFTER
OPSKRIFTER

Chili sin Carne med sorte bønner og røde jalapeños
En vegetarisk udgave af Chili con Carne rig på smag og farver. Serveres med friskkogte ris eller tortilla chips og lidt cremefraiche.

Pico de gallo
Pico de gallo er en frisk tomatsalsa, som du nemt selv kan lave. Du skal bare hakke tomater, løg og jalapeños. Til sidst smages salsaen til med frisk koriander, friskpresset limesaft og en smule salt. Salsaen passer til de fleste mexicanske retter.

Lækre salsaer og dip
Hak, snit, mos og rør sammen. Disse fem friske, lette, intense og cremede salsaer og dip egner sig fremragende til alle Tex Mex-retter. Og det bedste af det hele er, at du kan blande og mikse dem på kryds og tværs for at give dem dit eget personlige præg.

Tacos med krydret kødfyld
Tacos er den perfekte fredagsmad! En vaskeægte klassiker er at fylde den sprøde tacoskal med krydret oksefars, grøntsager, guacamole, revet ost og tacosauce.

Tortillapizza med skinke, hakket oksekød og grøn chili
Tortillapizzaen er perfekt som aftensmad, hvis det skal være hurtigt og nemt. Denne pizza har hakket oksekød og skinke som topping samt masser af smag fra oregano, grøn chili, hvidløg og karry. Servér pizzaerne sammen med en frisk salat.


Enchilada BBQ Chicken
Enchiladas med fyld af kylling i en lækker salsa og BBQ-sauce. Kan eventuelt serveres med syltede rødløg og majskolber
