OPSKRIFTER

OPSKRIFTER

Pico de gallo
Kadaver Kadaver

Pico de gallo

Pico de gallo er en frisk tomatsalsa, som du nemt selv kan lave. Du skal bare hakke tomater, løg og jalapeños. Til sidst smages salsaen til med frisk koriander, friskpresset limesaft og en smule salt. Salsaen passer til de fleste mexicanske retter.

Læs mere
Lækre salsaer og dip
Kadaver Kadaver

Lækre salsaer og dip

Hak, snit, mos og rør sammen. Disse fem friske, lette, intense og cremede salsaer og dip egner sig fremragende til alle Tex Mex-retter. Og det bedste af det hele er, at du kan blande og mikse dem på kryds og tværs for at give dem dit eget personlige præg.

Læs mere
Tacos med krydret kødfyld
Kadaver Kadaver

Tacos med krydret kødfyld

Tacos er den perfekte fredagsmad! En vaskeægte klassiker er at fylde den sprøde tacoskal med krydret oksefars, grøntsager, guacamole, revet ost og tacosauce.

Læs mere
Tortillapizza med skinke, hakket oksekød og grøn chili
Kadaver Kadaver

Tortillapizza med skinke, hakket oksekød og grøn chili

Tortillapizzaen er perfekt som aftensmad, hvis det skal være hurtigt og nemt. Denne pizza har hakket oksekød og skinke som topping samt masser af smag fra oregano, grøn chili, hvidløg og karry. Servér pizzaerne sammen med en frisk salat.

Læs mere
Enchilada BBQ Chicken
Kadaver Kadaver

Enchilada BBQ Chicken

Enchiladas med fyld af kylling i en lækker salsa og BBQ-sauce. Kan eventuelt serveres med syltede rødløg og majskolber

Læs mere

HA’ EN SKØN TACOTIRSDAG OG EN SPEKTACOLÆR FREDAG!

HA’ EN SKØN TACOTIRSDAG OG EN SPEKTACOLÆR FREDAG!