Tortillapizza med skinke, hakket oksekød og grøn chili

 

Tortillapizza med skinke, hakket oksekød og grøn chili

Tortillapizzaen er perfekt som aftensmad, hvis det skal være hurtigt og nemt. Denne pizza har hakket oksekød og skinke som topping samt masser af smag fra oregano, grøn chili, hvidløg og karry. Servér pizzaerne sammen med en frisk salat.

Forberedelser

  1. Brun det hakkede oksekød på en stegepande. Tilsæt krydderiblandingen og vand. Lad det simre et par minutter.

  2. Skær skinken i strimler og løget i tynde skiver.

  3. Læg tortillaerne på en bageplade. Fordel tacosauce, løg, grøn chili og skinke på hver tortilla.

  4. Tilsæt derefter det hakkede oksekød, og drys med revet ost.

  5. Bages ved 225 °C i 5-8 minutter.

  6. De færdige pizzaer pyntes med frisk oregano. Serveres sammen med en salat.

Forrige
Forrige

Tacos med krydret kødfyld

Næste
Næste

BBQ Al Pastor taco