Enchilada BBQ Chicken

 

Enchilada BBQ Chicken

Enchiladas med fyld af kylling i en lækker salsa og BBQ-sauce. Kan eventuelt serveres med syltede rødløg og majskolber.

Indkøbsliste

Enchilada
1 spsk. olie
500 g kyllingefilet
1 pose Santa Maria Enchilada Spice Mix
1 dl Santa Maria American BBQ Sauce Smokey Hickory
1 dåse Santa Maria Chunky Salsa Medium
3 dl revet ost
1 pk. Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Medium

Syltede rødløg
2 stk. rødløg
2 stk. limesaft
0.5 tsk. salt

Tilbehør
majskolber

Forberedelser

Enchilada

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.

  2. Skær kyllingefileten i tern, som steges i olie.

  3. Rør BBQ-saucen, salsaen, krydderiblandingen og halvdelen af osten sammen.

  4. Hæld halvdelen af saucen ved kyllingen, og lad det simre i 2-3 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt. 

  5. Fordel kyllingefyldet på tortillaerne, rul dem sammen, og læg dem med samlingen nedad i et smurt, ovnfast fad. 

  6. Hæld den resterende sauce ud over rullerne, og drys med resten af den revne ost.

  7. Gratinér de lækre enchiladas i ca. 10 minutter. Serveres med syltede rødløg og majskolber.



    Syltede rødløg

    1. Skær løgene i tynde strimler.

    2. Pres limesaft ud over løgene, og smag til med salt. 

    3. Lad de syltede løg hvile i 15 minutter før servering.

Forrige
Forrige

BBQ Al Pastor taco