Enchilada BBQ Chicken
Enchilada BBQ Chicken
Enchiladas med fyld af kylling i en lækker salsa og BBQ-sauce. Kan eventuelt serveres med syltede rødløg og majskolber.
Indkøbsliste
Enchilada
1 spsk. olie
500 g kyllingefilet
1 pose Santa Maria Enchilada Spice Mix
1 dl Santa Maria American BBQ Sauce Smokey Hickory
1 dåse Santa Maria Chunky Salsa Medium
3 dl revet ost
1 pk. Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Medium
Syltede rødløg
2 stk. rødløg
2 stk. limesaft
0.5 tsk. salt
Tilbehør
majskolber
Forberedelser
Enchilada
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær kyllingefileten i tern, som steges i olie.
Rør BBQ-saucen, salsaen, krydderiblandingen og halvdelen af osten sammen.
Hæld halvdelen af saucen ved kyllingen, og lad det simre i 2-3 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
Fordel kyllingefyldet på tortillaerne, rul dem sammen, og læg dem med samlingen nedad i et smurt, ovnfast fad.
Hæld den resterende sauce ud over rullerne, og drys med resten af den revne ost.
Gratinér de lækre enchiladas i ca. 10 minutter. Serveres med syltede rødløg og majskolber.
Syltede rødløgSkær løgene i tynde strimler.
Pres limesaft ud over løgene, og smag til med salt.
Lad de syltede løg hvile i 15 minutter før servering.