Lækre salsaer og dip
Lækre salsaer og dip
Hak, snit, mos og rør sammen. Disse fem friske, lette, intense og cremede salsaer og dip egner sig fremragende til alle Tex Mex-retter. Og det bedste af det hele er, at du kan blande og mikse dem på kryds og tværs for at give dem dit eget personlige præg.
Indkøbsliste
Chipotle Mayo
1 spsk. Santa Maria Chipotle Paste
2 dl mayonnaise
1 ml salt
Grov bønnesalsa
1 dåse Santa Maria Garlic Salsa Medium
1 dl sorte bønner0.5 stk. rød peberfrugt
0.5 spsk. sesamolie
2 spsk. friskhakket koriander
Guacamole
2 stk. avocado1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
frisk koriander
Mangoguacamole
2 stk. avocado1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
0.5 stk. mango
Refried Beans
1 dåse Santa Maria Refried Beans
1 spsk. madolie0.5 stk. almindeligt løg
1 stk. hvidløgsfed1 spsk. Santa Maria Chipotle Paste
Forberedelser
Guacamole
Mos avocadoen, og rør den sammen med krydderiblandingen.
Drys hakket koriander på toppen.
Grov bønnesalsa
Skær peberfrugten i tern, og hak korianderen.
Bland peberfrugt, koriander, bønner og sesamolie sammen til en salsa.
Mangoguacamole
Skær mangoen i tern.
Mos avocadoen, og rør den sammen med krydderiblandingen. Vend mangoternene i guacamolen.
Refried beans
Hak løget fint, og knus hvidløget.
Sautér løg og hvidløg i olie.
Tilsæt Chipotle Paste og Refried Beans under omrøring.
Chipotle Mayo
Bland Chipotle Paste og mayonnaise sammen.
Tilsæt salt.