Lækre salsaer og dip

 

Lækre salsaer og dip

Hak, snit, mos og rør sammen. Disse fem friske, lette, intense og cremede salsaer og dip egner sig fremragende til alle Tex Mex-retter. Og det bedste af det hele er, at du kan blande og mikse dem på kryds og tværs for at give dem dit eget personlige præg.

Indkøbsliste

Chipotle Mayo
1 spsk. Santa Maria Chipotle Paste
2 dl mayonnaise
1 ml salt

Grov bønnesalsa
1 dåse Santa Maria Garlic Salsa Medium
1 dl sorte bønner0.5 stk. rød peberfrugt
0.5 spsk. sesamolie
2 spsk. friskhakket koriander

Guacamole
2 stk. avocado1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
frisk koriander

Mangoguacamole
2 stk. avocado1 pose Santa Maria Guacamole Dip Mix
0.5 stk. mango

Refried Beans
1 dåse Santa Maria Refried Beans
1 spsk. madolie0.5 stk. almindeligt løg
1 stk. hvidløgsfed1 spsk. Santa Maria Chipotle Paste

Forberedelser

Guacamole

  1. Mos avocadoen, og rør den sammen med krydderiblandingen.

  2. Drys hakket koriander på toppen.

Grov bønnesalsa

  1. Skær peberfrugten i tern, og hak korianderen.

  2. Bland peberfrugt, koriander, bønner og sesamolie sammen til en salsa.

Mangoguacamole

  1. Skær mangoen i tern.

  2. Mos avocadoen, og rør den sammen med krydderiblandingen. Vend mangoternene i guacamolen.

Refried beans

  1. Hak løget fint, og knus hvidløget.

  2. Sautér løg og hvidløg i olie.

  3. Tilsæt Chipotle Paste og Refried Beans under omrøring.

Chipotle Mayo

  1. Bland Chipotle Paste og mayonnaise sammen. 

  2. Tilsæt salt.

Forrige
Forrige

Pico de gallo

Næste
Næste

Tacos med krydret kødfyld