Pico de gallo

 

Pico de gallo

Pico de gallo er en frisk tomatsalsa, som du nemt selv kan lave. Du skal bare hakke tomater, løg og jalapeños. Til sidst smages salsaen til med frisk koriander, friskpresset limesaft og en smule salt. Salsaen passer til de fleste mexicanske retter.

Indkøbsliste

efter smag Santa Maria Red Jalapenos
0.5 krukke frisk koriander
5 stk. tomater
1 stk. limesaft1 knivspids salt
1 stk. løg

Forberedelser

  1. Hak jalapeños og koriander. Udkern tomaterne, og skær dem i små tern. Hak løget fint.

  2. Bland alle ingredienserne, pres limesaft udover, og smag til med salt.

  3. Så er salsaen klar til servering!

Forrige
Forrige

Chili sin Carne med sorte bønner og røde jalapeños

Næste
Næste

Lækre salsaer og dip